Decopanel Orient Gold Decopanel Zwart Decopanel Multicolor
 

Decopanel  

Wat is Decopanel?
Decopanel is een lichtgewicht Stonepanel  dat bestaat uit stukken natuursteen (Kwarts, Kalksteen, Gneis, Zandsteen, Leisteen) bevestigd op een basis van cementmortel en verstevigd met een metalen net.
Elk paneel heeft een Z-vorm voor een naadloos uniform uitzicht. De gebruikte natuurstenen staan garant voor een prachtig resultaat.
Decopanel kan, snel en eenvoudig,  tegen nagenoeg elk soort wand geplaatst worden met een flexibele kleefmortel op basis van cement.
Wanden die geschilderd zijn of andere gladde structuren zullen eerst geschuurd moeten worden om een goede hechting te verzekeren.  De eenvoudige plaatsing vereist geen vakman of speciale vaardigheden.
De panelen zijn 61 cm lang, 15 cm breed en 2 2.5 cm dik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om te voldoen aan alle verwachtingen. Dit maakt Decopanel ideaal voor interieurdecoratie.  

Kleuren:
-
Orient Gold
-
Zwart
-
Multicolor

Plaatsing Decopanel:
1.
Strijk de wand in met een flexibele kleefmortel op basis van cement , die kan gebruikt worden voor een laagdikte van 3mm tot 15mm, minieme verticale verschuiving toelaat en hittebestendig is.
    Gebruik hiervoor een lijmkam met tanden van 6-7mm.

2. Voor het plaatsen van Decopanel begint u met de onderste rij in een hoek. Begin met een lang hoekstuk en zet de panelen op zijn plaats met behulp van een rubberen hamer.
    Op het einde van elke rij kan u de paneellengte aanpassen met een slijpschijf.
3.
Voor het plaatsen van de volgende rij zorgt u dat de voegen tussen de panelen verspringen ten opzichte van de voegen in de vorige rij door de rij te beginnen met een kort hoekstuk.
    Dit om een naadloos resultaat te verkrijgen.